Een rijbewijs kopen, een spel dat u zich kunt veroorloven om deel te nemen?

Een rijbewijs kopen

 

In veel opzichten heeft het kopen van een licentie vele voordelen, die vele bronnen van motivatie zijn om het tijdig te verkrijgen. Een rijbewijs kan worden gekocht in twee scenario’s, hoewel het doel hetzelfde blijft: het vermogen om te rijden bewijzen. Het eerste scenario is de aankoop van een rijbewijs door iemand die niet weet hoe hij moet rijden of die nog nooit in zijn leven heeft gereden. Het tweede scenario is de aankoop van een rijbewijs door een persoon die weet hoe hij moet rijden, ongeacht waar en hoe hij heeft geleerd. Ongeacht het scenario blijven de voordelen hetzelfde:

Licenties zijn veel goedkoper gekocht en soms zelfs express

We kunnen als eerste voordeel de kosten van een rijbewijs noemen; omdat in Europa, bijvoorbeeld, landen als Frankrijk en Duitsland zeer hoge licentierechten hebben, die soms 2.000 euro bereiken. Wat moet niet aan de beurzen van iedereen liggen, zonder te vergeten dat een licentie meerdere keren zonder succes kan worden doorgegeven.

De zekerheid dat we een rijbewijs hebben, is ook het voordeel, omdat in tegenstelling tot het behalen van een rijbewijs examen uiteindelijk niet garandeert dat we na de meerdere kosten die we hebben moeten maken om het te halen. . Hier kunnen we bijvoorbeeld het voorbeeld nemen van een Italiaan die zijn rijbewijs in Italië had en onlangs in Frankrijk had geïnstalleerd en pizza’s als een baan wilde afleveren, de procedure om zijn rijbewijs in Frankrijk te erkennen kan lang genoeg duren. En om snel aan de slag te gaan, zou het verstandig zijn om een ​​licentie te kopen.

Van de race na de deadlines tot de moeilijkheid van het onderzoek van de licentie

Deadlines zijn ook een voordeel omdat het behalen van een vergunning een minimale wachttijd vereist voor het examen. En zelfs als je het geluk hebt om het meerdere keren te doen en terug te komen om het opnieuw te doen zonder je zorgen te maken over de kosten, ontsnap je niet aan de beperkingen van tijd en bezigheden die zichzelf opleggen aan ons dagelijks leven. Dus het volgen van meerdere keren dezelfde cursus om meerdere keren hetzelfde examen te halen, heeft nog nooit iemand behaagd.

Hier kunt u bijvoorbeeld een werkzoekende zijn die een bestand moet indienen waarvan de indieningstermijn redelijk dichtbij is, waarvoor onder andere een rijbewijs vereist is. Rijbewijs dat u nooit bent geslaagd of nooit bent geslaagd. Het zou in dit geval verstandiger zijn om een ​​rijbewijs te kopen om het in uw bestand in te voegen, zodat u geen vacatures mist; en dan misschien na het leren rijden.

Het is ook een voordeel voor iedereen die de fobie van de examens of een psychologisch probleem heeft tijdens de praktische examens van het rijbewijs. Inderdaad, veel mensen weten zelf te rijden, maar doen de eerste stap van het praktische examen in paniek en slagen niet voor hun rijexamen. Daarom zou de oplossing voor hen zijn om de licentie te kopen met het oog op deze diagnose

Wat als ik niet weet hoe ik moet rijden?

Wie echter koopt zonder te weten hoe hij moet rijden, is inderdaad een loopgevaar als hij besluit achter het stuur van een auto te kruipen. Men kan echter nog steeds leren autorijden na alles te kopen, net als kopen na leren autorijden; omdat alles beschouwd als het kopen van een rijbewijs niet noodzakelijkerwijs leidt tot autorijden.

Maria De Rossi, jonge Italiaanse, vertelt haar verhaal: “Ik kwam heel jong naar West-Duitsland voor mijn studie, een jaar tijdens de vakantie om mijn rijbewijs te doen, ging ik terug naar Italië om het te doen omdat hier zijn rijbewijs meer dan 2000 euro doorgeeft mijn terugkeer uit Italië kocht ik een Duits rijbewijs en de hoogte is dat de twee uitgaven samen geen 1300 euro bereikten. “

One thought on “Een rijbewijs kopen, een spel dat u zich kunt veroorloven om deel te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *