FAQ

 

Op welke manier stuur je me mijn bestelde rijbewijs?

Uw gekochte rijbewijs wordt u toegestuurd via een nationaal of internationaal expeditiebedrijf, afhankelijk van het land waar u zich bevindt. We gebruiken meestal DHL-services. Het verzenden van dit document gebeurt op de veiligst mogelijke manier.

Hoeveel kost een rijbewijs op deze site?

Een rijbewijs op deze site kost vanaf 700 euro en kan oplopen tot 1500 euro, afhankelijk van de gevraagde categorieën. De kosten voor het verzenden van uw rijbewijs zijn inbegrepen in deze betaling. Bovendien wordt de aanschaf van een rijbewijs uitgevoerd in twee delen, één voor en één na de ultraveilige bezorging van het document.

Hoe lang duurt het om een rijbewijs bij ons te kopen?

Vanaf het moment dat u uw informatie indient door ons formulier correct in te vullen dat alle elementen van uw identiteit bevat die vereist zijn om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 dagen wachten voordat uw rijbewijs naar uw adres wordt verzonden in één in uw discreet door ons gebruikelijke uitzendbureau.

Is de informatie op het informatieformulier voldoende voor het ontwerp van het rijbewijs?

Welnu, ja, in de vorm van de onderstaande link is de vereiste informatie vrij compleet, omdat u ons uw foto, sommige van uw documenten en andere informatie rechtstreeks via deze site kunt toesturen via uw telefoon of uw computer. Maak je geen zorgen over je gegevens, omdat het verzenden wordt beveiligd door end-to-end-codering en daarom je gegevens veilig zijn.

U kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina en we zullen met plezier u spreken via ons e-mailadres ademavancampen@gmail.com en u alle informatie geven om een rijbewijs via onze website te kopen.

Moet ik mijn rijschool verlaten?

Natuurlijk niet. Als je al bent ingeschreven voor een rijschool, kun je nog steeds je rijvakken volgen, vooral als die praktisch zijn. U hoeft de schriftelijke en praktische examens niet te doen. We maken het u gemakkelijk om een rijbewijs te krijgen, maar u moet het besturen onder de knie hebben.

Wat betreft de anonimiteit van de koper, is het bewaard gebleven?

De services op deze site zijn onderworpen aan strikte geheimhoudingsregels waarbij de anonimiteit van de koper volledig wordt beveiligd, zowel handmatig als door het coderen van de gegevens, waardoor de gegevens die op deze site worden ingevoerd volledig ontoegankelijk zijn voor derden en hackers.

Moeten we de juistheid van uw document in vraag stellen?

Natuurlijk nee, het rijbewijs dat u krijgt is volledig legaal en staat geregistreerd in de staatsdatabases die betrekking hebben op uw document, zodat u nooit problemen zult ondervinden met de politie of een andere instelling of persoon.