Rijbewijs in Europa en Europese Unie

Een rijbewijs in europa kan worden verkregen zonder het volgen van rijcursussen. Deze optie is mogelijk als u al weet hoe u een voertuig goed moet besturen, het principe van het ontwerp kent en ook goed bekend bent met verkeersregels, markeringen en verkeersborden. In dit geval hoeft u geen tijd door te brengen met het bezoeken van lessen in een rijschool. Het is gemakkelijker om een ​​rijbewijs te kopen tegen een betaalbare prijs in een gespecialiseerde organisatie. Rijbewijs in europa is gemakkelijk te verkrijgen.

Voordelen van het verkrijgen van rechten

Door een rijbewijs aan te schaffen, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Tijd besparen om cursussen bij te wonen – het kopen van dergelijke rechten kost een minimum aan tijd. Om dit te doen, is het noodzakelijk om een ​​reeks documenten voor te bereiden voor het verkrijgen van een rijbewijs.
 • Geld besparen – in de regel is het goedkoper om een ​​rijbewijs te kopen dan naar een rijschool te gaan en zelf een examen af ​​te leggen. Anderen zullen de voorkeur geven omdat ze willen leren. Wat als je de examens al meerdere keren hebt behaald?
 • Bovendien krijgt u bij aankoop een medisch certificaat en een certificaat van voltooiing van de rijopleiding.

Vergeet niet: als u niet tot de categorie ervaren en zelfverzekerde chauffeurs behoort, is een bezoek aan een rijschool een must! Je leven en de veiligheid van anderen hangen af ​​van je vermogen om je goed te gedragen op de weg!

Waar rijbewijzen als europese kopen?

Het is niet bijzonder moeilijk om bedrijven te vinden die hun diensten aanbieden bij het verkrijgen van een rijbewijs. Een dergelijk bedrijf bloeit in landen als Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Spanje, Portugal en vele anderen. aanbiedingen om rijbewijzen te kopen, zijn gemakkelijk op internet te vinden.

Dergelijke organisaties hebben nauwe banden met werknemers op het Transportkantoor. Het verkrijgen van een rijbewijs is legaal: de documenten worden opgesteld via een rijschool en de vergunning wordt verplicht opgenomen in de database van de verkeerspolitie.

gemiddelde kosten

Nu het meest interessante deel: hoeveel het kost om een ​​rijbewijs te kopen. Volgens officiële gegevens bedragen de aanschafkosten van een rijbewijs gemiddeld 1200 euro.  Ontvang het voor een week of meer. Bovenstaand bedrag is lager dan de kosten voor het behalen van een certificaat via een rijschool. Het belangrijkste voordeel is dat u geen 3 maanden hoeft te besteden aan het volgen van cursussen en het behalen van examens bij de verkeerspolitie.

De prijzen voor de officiële ontvangst van het rijbewijs na een bezoek aan een rijschool zijn hoger vanwege de noodzakelijke uitgaven voor:

 •  benzine voor training auto;
 •  professionele instructeursdiensten;
 • verzekering afsluiten.
  De bovenstaande prijs voor het verkrijgen van een vergunning is eenvoudig. Het hangt direct af van de periode van het verkrijgen van een rijbewijs en tussenpersonen, gedurende welke u gebruikt.

Waar te beginnen?

Allereerst moet u een betrouwbare bemiddelaar vinden. U kunt het advies van uw vrienden en familieleden, die eerder een rijbewijs hebben verkregen, op dezelfde manier gebruiken. Ook kunnen contacten van betrouwbare organisaties worden gevonden in gespecialiseerde fora waar mensen hun ervaringen en nuttige informatie delen.

Soortgelijke intermediaire bedrijven bieden het volgende:

 • Officiële ontvangst van een rijbewijs voor 7-21 dagen voor alle categorieën.
 •  Een medisch attest afleggen over de rijgeschiktheid.
 •  Het behalen van een wettelijk rijbewijs.

Je hebt de volgende documenten nodig:

 1.  Een kopie van een identiteitskaart of paspoort.
  Waar uw namen en geboortedatum worden geëxtraheerd.
 2. Kleurenfoto’s.
 3.  handtekening

Ze zullen u helpen met het rijbewijs, niet alleen voor auto’s en motorfietsen. U kunt ook een rijbewijs krijgen voor specifieke categorieën, zoals:

– Landbouwmachines;
– graafmachines en elektrische laders;
– kranen en tractoren;
– bulldozers, enz.

Schorsing of verlies van rijbewijs

De meeste intermediaire organisaties bieden hun hulp niet alleen bij het verkrijgen van een snel en gemakkelijk rijbewijs. Ze kunnen ook helpen om uw rijbewijs terug te krijgen als u om welke reden dan ook wordt ontslagen.

Om uw vergunning opnieuw te verkrijgen, moet u vaak ongeveer een jaar wachten. Deze periode kan echter worden verkort door contact op te nemen met een speciaal bureau dat diensten verleent bij het retourneren van een verloren document.

Weinig resultaten

Het is dus niet bijzonder moeilijk om een ​​rijbewijs in Europa te kopen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met een gespecialiseerde organisatie om de nodige documenten te verstrekken en voor services te betalen. Maar vergeet niet: een rijbewijs op deze manier verkrijgen is alleen mogelijk als u een zelfverzekerde bestuurder bent en over de juiste theoretische kennis beschikt. Vergeet niet dat de veiligheid en het leven van mensen om u heen rechtstreeks van u afhangen. Allereerst, voor iedereen die deze hulp nodig heeft, weet dat rijbewijs kan worden verkregen wat europa betreft. Wees altijd voorzichtig en voorzichtig op de weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *